Îți mulțumim!

Și ne-ar prinde bine sprijinul tău!

Îți mulțumim că ai ales să comanzi de la Seba!

Tot ceea ce facem e posibil doar pentru că există cei care aleg calitatea preparatelor noastre, aleg să ne cheme pe noi atunci când caută mâncare sau pizza și au dobândit încrederea în rezultatul muncii noastre!

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ai comandat deja ceva de la noi – sperăm că ți-a plăcut mult de tot și că ai mai fi vrut 🙂 Atunci știm că ne-am făcut datoria și putem fi mulțumiți de munca noastră!

Dar fiindcă cel mai sigur mod de a ști dacă ceea ce facem e bine sau nu, e destul sau nu prea, dacă ar fi pe undeva ceva de îmbunătățit, e să aflăm direct de la tine!

Nu ne e teamă de orice critică constructivă, ba chiar ne dorim sugestii și păreri sincere – ne ajută să fim tot mai buni și să creăm experiențe cât mai de calitate celor care aleg preparatele noastre!

Așa că te rugăm mult de tot, în măsura în care dorești să ne ajuți și să ne sprijini într-un fel, să o faci fără rețineri!

Pentru asta am pregătit o listă de modalități prin care ne poți sprijini – în funcție de timpul pe care ni-l poți acorda, poți alege una sau oricâte din cele ce ne ajută pe noi să fim mai buni sau să facem cunoscută și altora munca noastră.

 

Îți mulțumim anticipat pentru sprijin!

1. Fă o poză! Sau mai multe 

Posteaz-o pe rețelele sociale și dă-ne tag (#pizzeriaseba) , check-in și mention (@pizzaseba pe Instagram și @Pizzeria Seba Cluj pe Facebook).

Ne ajută enorm!

Dacă ne trimiți și nouă pozele, ne bucurăm nespus!

2. Fă o recomandare pe Facebook

O poți face chiar aici
Pizzeria Seba, cea mai bună pizzerie din Cluj, recomandată pe Facebook

3. Lasă un review pe Google

Apasă pe imagine și spune-ți părerea despre noi:

Recenzie pe Google pentur Pizzeria Seba din Cluj-Napoca

4. Lasă un review pe TripAdvisor:

5. Lasă un review la preparatul comandat

Fiecare preparat are pagina sa în site-ul pizzeriaseba.ro – te rugăm să faci o recenzie, pentru a-i ajuta și pe alți clienți în alegerile lor:

Recenzii la pizza livrată în Cluj-Napoca

6. Dă-ne un feedback!

Ne ajută părerea ta sinceră! Dacă a fost totul în regulă sau nu, important e să știm ce putem îmbunătăți!

Îți mulțumim din suflet!

Seba și restul familei de aici

Call Now Button0744320701
Livrarea este gratuită pentru o comandă minimă:
VEZI HARTA
– în valoare de 35 lei pentru zonele: MARASTI, INTRE LACURI, GHEORGHENI(capat linie CTP 3 si 33), DAMBUL ROTUND,GRIGORESCU, ZORILOR, BUNA ZIUA, CENTRU. Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 6 lei si un timp de livrare de 120 min. – în valoare de 60 lei pentru zonele: MANASTUR(pana la Praktiker si baza sportiva Unirea – dr. Sf. Ion Nr 2), CALEA BACIULUI(Lidl), EUROPA, BORHANCI, SOPOR (parțial), SOMESENI(pana la podul IRA)
Pentru livrare contra cost in aceste zone se percepe o taxa de 12 lei si un timp de livrare de 120 min.
Timpul de livrare va fi între 40 şi 75 de minute. Timpul de livrare poate suferi modificari in functie de ora, trafic, numarul de comenzi deja receptionate. In cazul in care numarul de comenzi depaseste capacitatea noastra de preparare si livrare ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unor noi comenzi. Prima comanda se poate face la 09:00 și ultima comandă se poate plasa până la 21:00 (luni – sâmbătă). Plata se face ramburs, către curier, numerar (putem da rest de la 100 ron , va rugam anuntati daca aveti bani mai mari)

Bordurile pot prezenta urme de arsuri, pot fi chiar carbonizate în proporție maximă de 20%, ca urmare a procesului de maturare, respectiv coacere a aluatului si datorita cuptorului pe lemne.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare , de pret si calitate a produselor care nu mai corespund standardelor noaste, fara a anunta in prealabil.

Cost Ambalaje

* Ambalajul pentru pizza este gratuit.
* Percem o taxa de ambalare in valoare de 0.5 lei/produs
* Bol ceramic pentru paste la cuptor – 4.9 lei
Preluam comenzi de Luni pana Vineri intre 09.00 - 21.00
Close