0744320701
Luni - Sâmbătă
10:00 - 21:00

Condiții de livrare

Livrarea este gratuită pentru o comandă minimă:

– în valoare de 35 lei pentru zonele: MARASTI, INTRE LACURI, GHEORGHENI(capat linie CTP 3 si 33), DAMBUL ROTUND,GRIGORESCU,  ZORILOR, BUNA ZIUA, CENTRU.

– în valoare de 60 lei pentru zonele: MANASTUR(pana la Praktiker si baza sportiva Unirea – dr. Sf. Ion Nr 2), CALEA BACIULUI(Lidl), EUROPA, BORHANCI, SOPOR (parțial), SOMESENI(pana la aeroport)

Pentru livrare contra cost se percepe o taxa de 6 lei si un timp de livrare de 120 min.

Timpul de livrare va fi între 40 şi 75 de minute. Timpul de livrare poate suferi modificari in functie de ora, trafic, numarul de comenzi deja receptionate. In cazul in care numarul de comenzi depaseste capacitatea noastra de preparare si livrare ne rezervam dreptul de a refuza preluarea unor noi comenzi. Prima comanda se poate face la 10:00 și ultima comandă se poate plasa până la 21:00 (luni – sâmbătă).

Plata se face ramburs, către curier, numerar (putem da rest de la 100 ron , va rugam anuntati daca aveti bani mai mari)

Bordurile pot prezenta urme de arsuri, pot fi chiar carbonizate în proporție maximă de 20%, ca urmare a procesului de maturare, respectiv coacere a aluatului si datorita cuptorului pe lemne.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificare , de pret si calitate a produselor care nu mai corespund standardelor noaste, fara a anunta in prealabil.

Cost Ambalaje

  • Ambalajul pentru pizza este gratuit.
  • Ambalajul pentru paste și salate – 2 lei
  • Ambalajul pentru meniul zilei – 2 lei
  • Bol ceramic pentru lasagna/penne – 4 lei